Copyright

De inhoud van deze website is tot stand gekomen met dank aan de verschillende vrijwilligers. Hoewel aan de inhoud van deze website uiterste zorg is besteed, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor mogelijke onjuistheden.

Niets van deze site (www.vanderlee.net, www.deleekrant.nl www.leekrant.nl) mag worden gekopieerd en/-of verspreid zonder bronvermelding met een link naar www.vanderlee.net. De inhoud van de teksten veranderen (correcties en aanvullingen) regelmatig. Het is daarom raadzaam om niet de teksten in het geheel over te nemen, maar slechts de inleiding met een link naar het artikel op deze website. Commercieel gebruik van artikelen en/of materiaal is nadrukkelijk niet toegestaan.

Wij kunnen niet garanderen dat wij het recht hebben gebruik te maken van materiaal van derden dat op deze website staat. Waar mogelijk hebben we hier toestemming voor gebruik gevraagd. Indien u eigenaar bent van materiaal dat beschikbaar is op deze site verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Copyright © 1999 – 2010 by Van der Lee All rights reserved.